Rýchla cesnačka s chilli pastou

  4 porcie      cca 1 hodiny 

INGREDIENCIE:

  • 1ks                 väčší zemiak
  • 5 strúčikov     cesnaku
  •                       soľ
  •                       vegetu
  •                       syr
  •                       starší chlebík
  •                       Cesnaková chilli pasta Čípoš Laci

 

POSTUP:

Zemiak a cesnak očistíme, nakrájame na malé kúsky, osolíme a dáme spolu variť. Zatiaľ si nakrájame na menšie kocky starší chlebík a opečieme na panvici s olejom. Ked je zemiak uvarený všetko spolu v hrnci rozmixujeme a dochutíme soľou a vegetou a cesnačka je hotová. Pred podávaním si do taniera nakrájame na kocky syr a zalejeme horúcou cesnačkou. Cesnakovú chilli pastu dávame priamo do taniera podľa chuti. Navrch do taniera dáme upečený chlebík, posypeme petržlenovou vňatkou ak máme a hotovo ???? Dobrú Čípoš chuť