4 porcie cca 1 hodiny
INGREDIENCIE:
- 1ks väčší zemiak
- 5 strúčikov cesnaku
- soľ
- vegetu
- syr
- starší chlebík
- Cesnaková chilli pasta Čípoš Laci
POSTUP:
Zemiak a cesnak očistíme, nakrájame na malé kúsky, osolíme a dáme spolu variť. Zatiaľ si nakrájame na menšie kocky starší chlebík a opečieme na panvici s olejom. Ked je zemiak uvarený všetko spolu v hrnci rozmixujeme a dochutíme soľou a vegetou a cesnačka je hotová. Pred podávaním si do taniera nakrájame na kocky syr a zalejeme horúcou cesnačkou. Cesnakovú chilli pastu dávame priamo do taniera podľa chuti. Navrch do taniera dáme upečený chlebík, posypeme petržlenovou vňatkou ak máme a hotovo ???? Dobrú Čípoš chuť